Wie zijn wij

Steengoed Partners is een netwerkorganisatie. Dat wil zeggen: een kleine kern en externe professionals op projectbasis. Dat werkt steengoed. U heeft altijd een all round aanspreekpunt en de zekerheid dat alle werkzaamheden door vakspecialisten worden uitgevoerd. De kern van Steengoed Partners bestaat uit Jeroen Tummers en Michiel Briedé. Beiden kennen de woningmarkt en hebben hun eigen specialisme.

Jeroen over Michiel: ''Hij is de technische man van ons tweeën."
"Vrijwel zijn gehele familie zit in de aannemerij. Hij is opgegroeid tussen architecten, ingenieurs en uitvoerders. Michiel is theoretisch uitstekend onderlegd en door zijn praktijkervaring heeft hij een groot technisch inzicht. Hij kan een pand beoordelen op zijn huidige staat en de bouwkundige mogelijkheden. Steengoed is zijn vermogen om overzicht te bewaren bij complexe projecten."

Michiel over Jeroen: "Hij is de creatieve man van ons tweeën. "
"Zijn achtergrond ligt in interieurdesign en woninginrichting. Hij ziet mogelijkheden die anderen niet zien. Zijn ideeën scheppen functionele ruimten in een tijdloze stijl. Voor het tegelwerk, de keuken, het sanitair en de badkamer kiest hij materialen van topkwaliteit. Zijn doel is het creëren van optimaal wooncomfort waar u jarenlang plezier van heeft. Daar is hij steengoed in."

Het samenspel van creatieve ideeën en bouwkundige expertise resulteert in een unieke woning met een eigen sfeer en die aan alle technische eisen voldoet.