FAQ

Frequently Asked Questions

Het kopen van een woning vraagt om volledige en transparante informatie opdat u een weloverwogen beslissing kunt nemen. Wij hebben ons best gedaan u op deze site zo volledig mogelijk te informeren. Ondanks dat realiseren wij ons dat u vragen kunt hebben. Hieronder vindt u de meest gestelde vragen en de antwoorden. Is uw vraag er niet bij? U kunt ons altijd bellen of mailen voor een prompt antwoord.

Q - Wat doet Steengoed Partners?
A - Wij kopen woningen aan en bieden deze na volledige renovatie tegen een marktconforme prijs te koop aan.

Q - Waar is Steengoed Partners actief?
A - Voornamelijk in Den Haag, Wassenaar, Voorburg en omgeving, met het accent op het midden- en hogere segment.

Q - Doet Steengoed Partners zelf de renovatie?
A - De werkzaamheden worden uitgevoerd door gerenommeerde bedrijven. Wij schakelen meerdere gespecialiseerde aannemers in voor een zo efficiënt mogelijke voortgang van de renovatie.

Q - Kan Steengoed Partners mijn huidige woning kopen?
A - Natuurlijk. Wij komen graag bij u langs. Zonder verplichting uwerzijds.

Q - Kan ik mijn huidige woning door u laten renoveren?
A - Dat is mogelijk. Als u ons uitnodigt, bespreken we graag alle mogelijkheden die wij u kunnen bieden.

Q - Kan ik mijn eigen makelaar meebrengen bij een bezichtiging?
A - Uw eigen makelaar is van harte welkom. Dat geldt ook voor de taxateur, de bouwkundig inspecteur en de financieel adviseur.

Q - Is een gerenoveerde woning van Steengoed Partners niet veel duurder dan wanneer ik zelf een woning koop en laat renoveren?
A - Die kans is klein. Bij de aankoop kijken wij naar de huidige staat en de toekomstige mogelijkheden. Door onze kennis en ervaring kunnen we snel beslissen. Wij kopen mankracht en materialen in voor meerdere projecten en laten het pand na renovatie door een makelaar taxeren. In de verkoopprijs van de gerenoveerde woning is een vergoeding opgenomen voor onze begeleiding - en dan nog betaalt u een marktconforme prijs. Korter gezegd: met een gerenoveerde woning van Steengoed Partners bent u goedkoper uit en u heeft geen omkijken naar vergunningen en de uitvoering van de werkzaamheden.

Q - Ik heb een woning op het oog. Kan Steengoed Partners die voor mij aankopen en renoveren?
A - Natuurlijk. Nodigt u ons uit voor een gesprek, dan nemen wij graag met u al uw mogelijkheden door.